U avio nesreći stradao polaznik Škole nogometa

Zrinjski se oprostio od tragično stradalog dječaka

M. Maksimović

HŠK Zrinjski oglasio se nakon tragične avio nesreće u Mostaru iznoseći veliku tugu jer je u nesreći stradao polaznik Škole nogometa HŠK Zrinjski, Luka Lovrić. 

"U ovom jako teškom trenutku naša srca i misli su uz porodicu Luke Lovrića, polaznika Škole nogometa HŠK Zrinjski koji je poginuo u jučerašnjoj subotnjoj avionskoj nesreći. HŠK Zrinjski izražava najdublje saučešće Lukinoj porodici i svima koji su poznavali malog anđela", navodi se objavi koju je klub objavio na svojoj Facebook stranici.

Osmogodišnji Luka Lovrić sutra će pronaći vječni mir, zajedno s još četvero nesretnih Mostaraca koji su u subotu izgubili živote.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.