Nešto 'ne štima' sa Zidaneom

U javnost procurio Moratin snimak koji je svima promakao

Napadač Real Madrida Alvaro Morata dospio je u centar pažnje španske javnosti nakon utakmice protiv Seville, u kojoj je kraljevski klub slavio sa 4:1.

Bivši napadač Juventusa je igru morao napustiti u 60. minuti, a video koji je procurio u javnost jasno pokazuje da mu uopšte nije bilo drago zbog Zidaneove odluke.

Kamere su uspjele uhvatiti detalj kada je Zidane pružio ruku Morati, koji je oborio glavu i samo prošao pored njega, čime je postalo jasno da nešto 'ne štima'.

Možda je i normalno da se Morata buni, jer je ove sezone zabio čak 21 gol a konstantno je u drugom planu i Zidane ga koristi pretežno kao džokera sa klupe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.