Široki Brijeg dočekuje Sarajevo

Ulaznice rasprodane: Pecara spremna za finale

Na stadionu Pecara danas se od 20:00 sati igra uzvratni meč finala Kupa BiH između Širokog Brijega i Sarajeva. 

Širokobriježani uz prednost iz prve utakmice (1:0) žele osvojiti trofej i s velikim optimizmom dočekuju Sarajevo, a da pred ovaj meč u zapadnoj Hercegovini vlada velika euforija moglo se vidjeti i po prodaji ulaznica. 

Preostale ulaznice za tribinu "Sjever" i "Jug" rasprodane su jutros za svega 30 minuta nakon što je ispred klupskih prostorija počela pretprodaja, a također 'planule' su i ulaznice za tribinu "Istok", što znači da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta. 

Ljudi koji vode brigu o održavanju stadiona su se potrudili da Pecara u što boljem izdanju dočeka finalni susret. Travnjak se nalazi u idealnom stanju nešto više od šest sati prije početka utakmice. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Široki Brijeg je za nogometni praznik pripremio i veliku koreografiju u vidu 5.000 zastavica koje će čekati domaće navijače na stolicama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.