Kup Republike Srpske

Radnik na korak od podizanja trofeja

D. Vejo

Fudbaleri bijeljinskog Radnika nalaze se na korak od podizanja trofeja namijenjenog pobjedniku Kupa Republike Srpske, a nakon što su juče u prvoj finalnoj utakmici bili bolji od trebinjskog Leotara rezultatom 2:0 (1:0).

Premijerligaš je igrao sa pola gasa. Na prvi pogodak čekalo se do 30. minute meča, kada sjajni centarfor domaćih Obradović, sa bijele tačke pogađa za vodstvo svog tima (1:0). Do isteka prvih 45 minuta, Bijeljinci su bili ti koji su diktirali tempo, ali je rezultat na semaforu ostao isti.

Leotar se probudio u nastavku, krenuo redati šanse. Zečević je imao dvije kolosalne prilike da postigne dol, ali je isto toliko puta šutirao u domaćeg golmana Lučića koji skreće loptu u korner.

Promašaje Trebinjaca, kaznio je iskusni premijerligaš. U 67. minuti susreta, Obradović je svojim drugim golom na meču donio Radniku miran revanš i tako nagovjestio da će ovaj tim po svemu sudeći odbraniti trofej osvojen prošle sezone.

Finalni revanš meč Kupa Republike Srpske igra se za sedam dana u Trebinju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.