Leotar preko Slobode MG do finala

Kup Republike Srpske

Leotar preko Slobode MG do finala

D. Vejo

Fudbaleri Leotara iz Trebinja plasirali su se u finale Kupa Republike Srpske nakon što su u polufinalnom dvomeču bili bolji od Slobode iz Mrkonjić Grada.

Nakon što su prvoligaša savladali u Mrkonjić Grada sa 1:3, danas su također bili sigurni i u Trebinju (2:0), te tako obezbjedili plasman u finale pomenutog takmičenja.

Na Policama se danas igrao kvalitetan fudbal. Domaćin je otpor protivnika slomio tek u 41. minuti susreta, kada za 1:0 pogađa raspoloženi Perović, koji je u prvoj utakmici postigao hat-trick. S tim rezultatom, odlazi se na odmor.

U nastavku, ponovo su Trebinjci vodili glavnu riječ na terenu. Na drugi pogodak, Leotar je čekao sve do 88. minute meča kada rezervista Prelo pogađa za 2:0 te tako ovjerava plasman u finale svom timu.

Tamo će ih sačekati bijeljinski Radnik koji je u dva navrata bio bolji od velikog iznenađenja ove sezone u Kupu Republike Srpske, ekipe Slavena iz Dobrljina (4:0 i 1:2).

Vrijedno pomena jeste i to da se Leotar takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske grupa Istok, a gdje zauzima šestu poziciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi