Fudbaler Zrinjskog

Stojkić: Prvenstvo se može rasplesti u našu korist

Pred fudbalerima Zrinjskog je još jedan u nizu važnih ili kvalifikacijskih susreta. Potrebno je do kraja da pobijede sve mečeve kako bi ostvarili cilj i osvojili titulu, iako ne zavise sami od sebe, s obzirom da Željezničar bježi jedan bod dva kola prije kraja.

Kapiten Pero Stojkić u prošlom kolu na utakmici protiv Sarajeva bio je jedan od najboljih igrača, a dobroj igri i pobjedi nada se i u Bijeljini protiv Radnika.

“Radnik je čvrsta ekipa i mislim da nas očekuje teška, tvrda i utakmica s malo prilika. Smatram da smo kvalitetniji tim i da će od našeg raspoloženja zavisiti konačan ishod. Radnik će biti i motivisan onako kako je nedavno bila Krupa protiv Željezničara”, rekao je Stojkić.

Bez obzira na sve izrečeno, Stojkić priželjkuje pozitivan rasplet po svoj klub.

“Dok postoji i najmanja nada, mi se nastavljamo boriti. U Bijeljini je cilj pobjeda, a naravno da ćemo i osluškivati šta se dešava na Koševu. U prošlom kolu nam se sve poklopilo i mislim da se prvenstvo može rasplesti u našu korist”, dodao je kapiten Zrinjskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.