Službena lica 27. kola Prve lige FBiH

Zukić na centru u Orašju, Muslić u Goraždu

Samir Mlaćo

Predsjednici i dopredsjednici Komisije za suce i suđenje NS FBiH i Komisije za takmičenje NS FBiH izvršila je delegiranje 27. kola Prve lige Federacije BiH.

Sezona u Prvoj ligi FBiH bliži se kraju, a očekuje nas veoma neizvjesno kolo. U subotu se igra šest mečeva, a u nedjelju dva.

Jedan od derbija svakako se igra u Orašju, a snage će odmjeriti Orašje i Bosna Visoko. Pravdu na ovom meču će dijeliti Edis Zukić iz Tuzle sa svojim pomoćnicima Mirzom Čejvanovićem iz Tuzle, te Almirom Bašićem iz Bugojna. Četvrti sudija je Jasmin Varupa (Travnik), a delegat Safet Radmilović (Goražde).

Zanimljiv meč očekuje se i u Kaknju gdje će Rudar dočekati GOŠK. Glavni sudija ovog meča je Danijel Bojoj iz Kiseljaka, a njegovi pomoćnici Boris Bilješko iz Novog Travnika i Edis Šesto iz Sarajeva. Četvrti sudija je Semir Sarajkić iz Sarajeva, a delegat Eldin Hodžić iz Tuzle.

Jako zanimljiv meč očekuje se i u Goraždu, gdje će Goražde dočekati Slogu iz Simin Han. Domaćima su bodovi potrebni u borbi za opstanak, dok se Sloga sjajnim igrama u drugom dijelu sezone došla u situaciju da se bori za prvu poziciju. Glavni sudija meča u Goraždu je Hermin Muslić iz Bihaća, a njegovi pmoćnici su također iz Bihaća. Radi se o Zlatku Budmliću i Edinu Zjakiću.

Službena lica 27. kola Prve lige Federacije BiH:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.