Pišu italijanski mediji

Arsenal za Leminu nudi 23 miliona eura

Arsenal ovog ljeta namjerava ponuditi 23 miliona eura kako bi u svoje redoveo doveo veznog fudbalera Juventusa Maria Leminu, prenose engleski mediji.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je došao u redove Stare dame na ljeto 2015. godine iz Marseillea za oko 10,5 miliona eura, a ove sezone je počeo samo 15 mečeva u Seriji A.

Navodno je vezista nezadovoljan činjenicom da ne igra mnogo pa je spreman na nove izazove, odnosno namjerava promijeniti klub ovog ljeta.

Osim Arsenala, za njim su zainteresovane i ekipe Rome te Schalkea, ali italijanski i njemački klub ne namjeravaju platiti ni približan novac kao Arsenal. Lemina je ove sezone odigrao ukupno 27 mečeva te je postigao jedan gol te upisao jednu asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.