Čestitka iz Mostara

Zrinjski čestitao Širokom Brijegu na osvajanju Kupa BiH

S. Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega pobjedom nad jedanesterce u srijedu su na Pecari osvojili trofej Kupa BiH, te ostvarili svoj glavni cilj ove sezone.

Sarajevo je iznenadilo Širokobriježane, ali su domaći imali više znanja i sreće tokom izvođena jedanaesteraca, te na kraju slavili sa hiljadama svojih navijača.

Širokobriježani su do trofeja imali veoma težak put, s obzirom da su između ostalih izbacili Slobodu, Zrinjski, Željezničar i Sarajevo, timove iz vrha bh. nogometa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz HŠK Zrinjski čestitali su NK Široki Brijeg na osvajanju trofeja.

"HŠK Zrinjski Mostar upućuje iskrene čestitke NK Široki Brijeg povodom osvajanja Kupa BiH. Na putu do novog trofeja u ovom natjecanju Široki Brijeg je bio bolji od sva četiri kluba iz premijerligaškog vrha (FK Sloboda, HŠK Zrinjski, FK Željezničar, FK Sarajevo) te je više nego zasluženo otišao do kraja i tako izborio novi plasman na međunarodnu scenu", stoji u čestitci na facebook stranici HŠK Zrinjski Mostar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.