Žele Isca umjesto njega

Sedam zvijezda Reala ne želi svog saigrača u prvoj postavi

Fudbaleri Real Madrida imaju problem sa jednom od najvećih zvijezda kluba, tako barem pišu španski mediji. 

Radi se o najskuplje plaćenom igraču ovog tima, Garethu Baleu. Bale je došao u Madrid prije četiri godine, ali nikada nije opravdao potencijal za koji se smatralo da posjeduje. 

Osim toga, on je veoma često povrijeđen, a to svakako ne odgovara onima koji su izdvojili ogroman novac kako bi ga angažovali. Španski mediji prenose kako Sergio Ramos, Marcelo, Fabio Coentrao, Casemiro, Ronaldo, Asensio i Isco ne žele Balea više u prvoj postavi, a sve to kako bi upravo Isco mogao da uskoči umjesto njega. 

Ruku na srce, utisak je da Real igra daleko bolje kada je Isco u prvoj postavi i da taj fudbaler treba igrati više, ali na Baleovoj strani su još uvijek Luka Modrić i Toni Kroos. Osim toga i predsjednik Reala, Florentino Perez je često branio Balea, ali vjerovatno samo kako bi opravdao ogroman novac uložen u njega.

Bale je ove sezone odigrao samo 19 mečeva u La Ligi i postigao je samo sedam golova uz jednu asistenciju što je za igrača od 100 miliona eura veoma loš učinak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.