Kroos: Ne mogu zamisliti povratak u Bayern
Foto: EPA

Vezni igrač Reala Toni Kroos priznao

Kroos: Ne mogu zamisliti povratak u Bayern

D. Rakanović

Vezni igrač Real Madrida Toni Kroos priznao je da ne moće zamisliti da ponovo nastupa za Bayern iz Minhena, kao i da sigurno neće ponovo igrati u Njemačkoj.

"Sigurno je da više neću igrati u Bundesligi, to je za mene gotovo poglavlje. Ne mogu zamisliti povratak u Bayern, to se neće dogoditi, a nema ni neke druge opcije za mene u Njemačkoj", rekao je Kroos. 

Njemački reprezentativac ima ugovor sa kraljevskim klubom do 2022. godine. 

"Ne mogu reći što će se dogoditi u pet godina, ali cilj je ostati u Realu", poručio je Kroos.

Ovaj 27-godišnji veznjak se nakon igračke karijere ne vidio kao trener. 

"Ne zato što mislim da to nije zabavno, već zato što to oduzima više vremena nego kada ste igrač", zaključio je njemački reprezentativac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kroos se osvrnuo i na veliki broj utakmica u sezoni.

"Jedini problem u dugoj sezoni je broj utakmica. Svaki dan u sedmici se igra fudbal, to je previše. Na kraju kvaliteta pati", zaključio je Kroos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi