Oporavlja se od teške povrede koljena

Ibrahimović šokirao fanove: Spreman sam za finale

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović oporavlja se od teške povrede koljena koju je zadobio u revanš utakmici četvrtfinala Evropske lige protiv Anderlechta.

Ibrahimović je morao na operaciju u Sjedinjene Američke Države nakon čega je saopšteno da će oporavak trajati najmanje osam mjeseci. Jasno je da je Ibra odigrao svoj posljednji meč u dresu Manchester Uniteda jer mu ističe ugovor na kraju sezone.

Međutim, švedski napadač je zaintrigirao sve navijače Crvenih đavola svojom sinoćnjom objavom na Instagramu. Ibra se oporavlja od povrede, a uz video koji je postavio napisao je "Spreman za finale".

Mnogi su pomislili da će Ibrahimović igrati u srijedu u finalu Evropske lige protiv Ajaxa, ali poruka je bila da će Šveđanin doći pružiti podršku svojim saigračima jer su mnogi mediji u Engleskoj pisali da neće biti na finalnoj utakmici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.