Tragičar s Old Trafforda: "Ne prestajem razmišljati o tome"

Guidetti otvorio dušu

Tragičar s Old Trafforda: "Ne prestajem razmišljati o tome"

E. Škorić

U četvrtak navečer Manchester United je izborio finale Evropske lige tako što je odigrao 1:1 s Celtom.

Da je Celta kojim slučajem slavila pobjedu, plasirala bi se u finale umjesto Uniteda, a nije da nisu gosti iz Viga imali šansu.

Kod 1:1, u završnici meča, John Guidetti se mogao proslaviti, no nije uspio da zatrese mrežu Crvenih vragova.

"Posljednjih 48 sati bilo mi je jako teško. Ne mogu da prestanem da razmišljam o tome šta je moglo da bude, ali to je život. Neke stvari ne možete da mijenjate. Sada svi plačemo, ali kada suze nestanu, bit ćemo još jači", kazao je Guidetti, kojeg navijači Celte smatraju tragičarom.

The Last 48 hours have been very difficult for me. I can't stop thinking about what could have been... but that's life that's football, you win some you lose some. It hurts allot but they say time heals everything, so let's hope that's true. I also want to say that I am so proud of the team of the fans and also of my self. It has been a great journey, it did not end the way we wanted it to, but we gave it our very best and no one can ask for more. I also want to say congratulations to Manchester United for reaching the final. I wish them the very best for the final! We all cry but when the tears dry we get stronger!!! Gracias por todo!! THIS IS AFOUTEZA!!! #HALACELTA

Objavu dijeli John Alberto Guidetti (@johnguidetti)

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi