Legenda Arsenala

Caprice je 'kriva' što je Adams ostao bez 50.000 funti

O. Lekić

Tony Adams, legendarni fudbaler Arsenala, odbio je ponudu da sudjeluje u Celebrity Big Brotheru. 

Sadašnjem treneru Granade je, prema pisanju inostranih medija, ponuđeno 50.000 funti za sudjelovanje u popularnom reality showu, međutim ponudu je odbio zbog - bivše djevojke.

U Celebrity Big Brotheru sudjeluje i seksipilna Caprice Bourret s kojom je Adams u prošlosti bio četiri mjeseca u vezi, a iako je od toga prošlo više od deset godina, odnosi između njih ni danas nisu dobri.

"U kući bi vjerovatno opet buknula vatra koja tinja između nas i zato sam odbio ponudu. To je za dobrobit svih, nije mi bitan novac", kazao je Adams koji je u međuvremenu pronašao novu ljubav. 

Inače, Adams se od američkog modela rastao jer nije osjećao emocionalnu povezanost. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.