Iskusni napadač se oglasio nakon penala

Kajkut odgovorio Elčiću: Intenzitet? Ne pratimo isti sport

Samir Mlaćo

Ne stišava se bura nakon meča Radnika i Zrinjskog (1:2).

Gosti su u posljednjim sekundama meča došli do veoma važne pobjede, te sada sami odlučuju o tome da da li će u svoje vitrine donijeti još jednu titulu prvaka.

Zrinjski je slavio pogotkom iz jedanaesterca u sudijskoj nadokandi, a siguran realizator najstrožije kazne bio je iskusni Saša Kajkut. Kajkut je i bio u duelu sa Šerbečićem poslije kojeg je Antoni Bandić, sudija iz Gruda procijenio da je gostujući napadač zaustavljen na nedozvoljen način.

Stručni konsultant BHT-a Boro Elčić sinoć je u pregledu kolu istakao da je Bandić pogriješio, te da nije bilo intenziteta za prekršaj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kajkut je na svom facebooku profilu odlučio odgovoriti Elčiću, te je dao veoma zanimljiv komentar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.