Mora na pauzu

Teška povreda Hušidića protiv Minnesote

Bosanskohercegovački internacionalac Adis "Baggio" Hušidić slomio je fibulu u utakmici protiv Minnesote. 

Iskusni fudbaler Los Angeles Galaxyja je doživio lom fibule u osmoj minuti utakmice protiv Minnesote (2:1) i s terena je iznesen na nosilima. 

Prema prvim informacijama iz Sjedinjenih Američkih Država, Hušidić će van stroja će biti nekoliko mjeseci, no tek će detaljni pregledi pokazati koliko će tačno pauzirati. 

U posljednje vrijeme ovaj 30-godišnji fudbaler koji je rođen u Velikoj Kladuši igra standardno za Los Angeles Galaxy. Dio ovog kluba je od 2013. godine, a u karijeri je još igrao za švedski Hammarby, Chicago Fire i UIC Flames. 

Vrijedi istaći da je sa Los Angeles Galaxyjem u sezoni 2013/2014. bio i šampion MLS lige. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.