Hušidić uskoro debituje za reprezentaciju BiH?

Fudbaler LA Galaxyja

Hušidić uskoro debituje za reprezentaciju BiH?

Selektor bh. reprezentacije, Mehmed Baždarević, na spisak za predstojeću kvalifikacionu utakmicu protiv Izraela mogao bi uvrstiti i Adisa Hušidića. 

Mediji u SAD-u objavili su informaciju da je vezni fudbaler LA Galaxyja već kontaktiran od strane čelnika NSBiH, pa je tako popularni "Baggio" već danas boravio u bh. konzulatu u Chicagu s namjerom da izvadi naš pasoš. 

Inače, ovaj 28-godišnji fudbaler već neko vrijeme pruža odlične partije u dresu aktuelnog prvaka američke MLS lige, a za tim iz Los Angelesa postigao je šest golova i upisao četiri asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.