Poznate i cijene ulaznica

Euforija u Mostaru: Prodaja ulaznica počinje sutra

Samir Mlaćo

U Mostaru vlada velika euforija pred nedjeljni meč Zrinjskog i Slobode.

Ukoliko slave pobjedu, Plemići bi osigurali novu titulu prvaka, ali su svjesni da još ništa nije gotovo, te da će u nedjelju morati i opravdati blagu ulogu favorita.

Očekuje se da će stadion Pod Bijelim brijegom biti dobro ispunjen, a prodaja ulaznica počinje u petak, te će se moći kupiti od 14 do 18 sati na prodajnom mjestu kod sjevernog ulaza na stadion.

Cijena ulaznica će biti 5 KM za tribinu Zapad i 2 KM za tribinu Istok, dok će ulaz za žene i djecu biti slobodan", saopšteno je iz HŠK Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog velikog interesa iz Zrinjskog su zamolili navijače da ulaznicu kupe na vrijeme, ali i da zbog neželjenih gužvi na ulazima svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.