Određene sudije za posljednje kolo Premijer lige BiH

NSBiH odredio sudije

Određene sudije za posljednje kolo Premijer lige BiH

M. Šljivak

NS Bosne i Hercegovine odredio je sudije za posljednje kolo Premijer lige BiH.

Veoma interesantna završnica nas čeka u borbi za naslov prvaka, ali i borbi za opstanak, gdje se nekoliko timova bore za sjaj i spas.

NSBiH je odredio sudije koje će dijeliti pravdu u posljednjem kolu Premijer lige, a svakako najviše pažnje izazivaju utakmice u kojima ćemo dobiti novog prvaka BiH.

Meč u Mostaru u kojem će Zrinjski eventualnom pobjedom nad Slobodom doći do naslova prvaka sudiće Irfan Peljto iz Sarajeva. Pomoćnici su mu Goran Dujak i Sreten Udovičić, a četvrti sudija je Haris Kaljanac. Dodatne sudije na ovom meču su Tomislav Čuić i Adis Mulahasanović.

Željezničar će na Grbavici ugostiti Radnik i čekaće kiks Zrinjskog. Glavni sudija ovog meča biće Elvis Mujić, dok će treći meč Lige za prvaka između Krupe i Sarajeva suditi Ilija Živković iz Orašja.

Liga za opstanak također donosi mnogo uzbuđenja. Još tri tima se bore za goli život, a u najtežoj situaciji je Metalleghe.

Njima treba pobjeda protiv Mladosti u Doboj Kaknju, a za ovaj meč je delegiran sudija Dragan Petrović iz Banja Luke.

Meč između otpisanog Olimpica i Viteza sudiće Ermin Sivac iz Zenice, dok je Admir Šehović iz Sarajeva glavni sudija meča Široki Brijeg - Čelik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmice Lige za opstanak se igraju u subotu, a Lige za prvaka u nedjelju.

grad meč sudija
Mostar Zrinjski - Sloboda Irfan Peljto (Sarajevo)
Sarajevo Željezničar - Radnik Elvis Mujić (Banovići)
Krupa na Vrbasu Krupa - Sarajevo Ilija Živković (Orašje)
Sarajevo Olimpic - Vitez Ermin Sivac (Zenica)
Doboj Kakanj Mladost - Metalleghe Dragan Petrović (Banja Luka)
Široki Brijeg Široki - Čelik Admir Šehović (Sarajevo)

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi