Luka pozvao navijače na meč

Zvijezda Reala bodri Zrinjski na putu do titule

Luka Modrić ni dan-danas ne zaboravlja Zrinjski, klub u kojem je proveo svoju prvu seniorsku sezonu (2003/2004). 

Hrvatskom reprezentativcu je period u mostarskom klubu mnogo pomogao u karijeri i u medijskim istupima o Zrinjskom govori samo biranim riječima, a ni danas kada je na samom vrhu - Real Madridu, nije zaboravio Plemiće.

Uoči predstojeće utakmice između Zrinjskog i Slobode, koja bi mostarskom klubu u slučaju pobjede donijela titulu, Modrić je pozvao navijače da dođu u nedjelju Pod Bijeli brijeg i pruže podršku izabranicima Blaža Sliškovića. 

Inače, Modrić je sa svega 18 godina bio najbolji igrač Zrinjskog. Već nakon prve utakmice u bijelom dresu s lentom je postao miljenik navijača, a u toj sezoni 2003/2004. tribinu Ultrasa je krasila i parola "Svi kao Luka". 

Na isti način Zrinjskom su podršku pružili i Toni Šunjić, Marin Aničić... 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.