Žele Szczesnyja

Rossoneri već našli zamjenu za Donnarummu?

Edmir Škorić

Čelnici Milana spremni su na život bez talentovanog Gianluigija Donnarumme.

Mladi italijanski golman dobio je šansu kod Siniše Mihajlovića i ubrzo je postao nezamjenjiv na golu Rossonera, a u klubu su svjesni da će ga teško zadržati zbog brojnih interesovanja od strane velikih i bogatih klubova.

Navodno je Mino Raiola, njegov agent, već u pregovorima s nekim klubovima i Donnarumma bi već ovog ljeta mogao da promijeni klub.

Svjesni toga, u Milanu su već krenuli u potragu za drugim golmanom, a neki mediji u Italiji objavili su da crveno-crni žele da dovedu poljskog golmana Wojciecha Szczesnog, koji je kao golman Arsenala branio na posudbi u Romi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Milana, za Poljaka se zanima i Napoli, pa će biti zanimljivo pratiti razvoj situacije u narednom periodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.