Odaju mu počast

Posebni dresovi Genoe za Tottijev oproštaj

U Genoi su pred današnju oproštajnu utakmicu Francesca Tottija spremili posebne dresove. 

Od 18:00 sati na stadionu Olimpico se sastaju Roma i Genoa, a gosti su za utakmicu u italijanskoj prijestolnici spremili posebnu garnituru dresova u čast legendarnog Francesca Tottija koji se oprašta od Vučice. 

Tako će na prednjoj strani dresa Genoe stajati natpis: "Genoa pozdravlja Francesca Tottija", dok je zadnja strana ukrašena sa porukom: "25 sezona u jednom dresu, 786 utakmica, 307 golova, šampion svijeta 2006. godine. Francesco Totti u historiji fudbala." 

Na svečanosti Tottiju će dres Genoe pokloniti kapiten ovog kluba Nicolas Burdisso, s kojim je nekada igrao zajedno u Romi. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.