Fudbaler Širokog Brijega

Brekalo: Ne krijem da nisam zadovoljan minutažom

Uprava, sportski direktor i trener Širokog Brijega po okončanju posljednje utakmice sezone koja je odigrana u subotu na Pecari započeli su pripreme za narednu sezonu. 

U izjavi na konferenciji za medije trener Goran Sablić rekao je da tokom ljeta slijedi veliki posao, najavljujući i pojačanja za narednu sezonu. Također nekoliko igrača namjerava napustiti Široki. Nekima ističu ugovori i neće ih produžiti, a neki su nezadovoljni i nastojat će otići. Špekuliše se da o odlasku razmišlja i Slavko Brekalo koji nije zadovoljan statusom posljednjih mjeseci.

“Sigurno je da ću dobro razmisliti šta ću dalje. Ne krijem da nisam zadovoljan minutažom. Postoje i klubovi koji su pokazali interes za mene, pa ćemo vidjeti kako dalje. Želim dobro odmoriti i spreman dočekati naredu sezonu“, izjavio je Brekalo za SportSport.ba.

Veseli ga rezultat koji je klub ostvario u Kupu BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Sretan sam zbog trofeja u Kupu. To je veliki uspjeh i stvar koja je spasila sezonu. U prvenstvu je mogo sve biti mnogo bolje po nas“, dodao je Brekalo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti