Ostaje u Mostaru

Filipović produžio ugovor sa Zrinjskim

Aktuelni bh. šampion HŠK Zrinjski i ofanzivac Miloš Filipović dogovorili su danas produženje saradnje. 

Prethodni ugovor sa mostarskim klubom ovom 27-godišnjem Beograđaninu je važio do kraja sezone, a između dvije strane je nakon kraćih pregovora dogovoreno da se saradnja produži na još jednu sezonu.

Filipović je u Zrinjski stigao u ljetnom prijelaznom roku 2015. godine iz Drine i dao je značajan doprinos u osvajanju dva posljednja naslova prvaka BiH. 

Obične brojke će otkriti da su iza njega u dresu s lentom 43 službena nastupa u kojima je upisao sedam pogodaka i osam asistencija, no svi se sjećaju da su neki od tih pogodaka i asistencija donosili Zrinjskom vrlo važne bodove u borbi za titule.

Pored Zrinjskog, Filipović je u karijeri još igrao za Drinu, Voždovac, BSK Borču, Timok Zaječar i OFK Beograd. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.