Vraća se kući?

Kvesić odlazi iz Hajduka

Bh. internacionalac Josip Kvesić prvi je koji će napustiti Hajduk u ljetnom prijelaznom roku. 

Ovaj 26-godišnji Širokobriježanin je na Poljud doveden iz Turske kako bi osnažio lijevi bok Hajduka, a na kraju se najčešće rotirao između klupe i tribina. Jednostavno, nije zadovoljio. 

U Hajduku su odlučili kako neće produžiti ugovor sa Kvesićem i on će kao slobodan igrač napustiti redove splitskog kluba, međutim, čini se da problema sa pronalaskom nove sredine neće imati. 

Kvesić bi se nakon deset godina izbivanja u Žilini, Varteksu, Željezničaru, Antalyasporu, Karsiyaki i Hajduku mogao vratiti kući, odnosno u Široki Brijeg, s čijim čelnicima je navodno u pregovorima. 

Ove sezone Kvesić je u HNL-u odigrao tek devet utakmica. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.