Hajduk se pojačava: Stiže i bivši član Napolija
Foto: EPA

Šampionska misija

Hajduk se pojačava: Stiže i bivši član Napolija

Ovog ljeta čelnici Hajduka će pokušati sklopiti momčad koja bi mogla u narednoj sezoni biti konkurentna Rijeci i Dinamu u borbi za naslov.

Splićani pokušavaju svoj kadar pojačati sa bivšim igračima, a prvi koji je dogovorio sve detalje sa Hajdukom je bivši hrvatski reprezentativac Josip Radošević. 

Radošević ima slobodne papire nakon što mu je istekao ugovor sa Red Bull Salzburgom, a u Hajduku ga vide kao idealno rješenje za poziciju zadnjeg veznog. U Hajduku bi bio jedan od najplaćenijih igrača, s tim što je svom bivšem klubu prilikom pregovora dao popust, s obzirom da je imao i izdašnije ponude. 

Ukoliko potpiše ugovor, ovaj bivši igrač Napolija će biti drugo pojačanje u redovima Hajduka. Prije njega stigao je bh. internacionalac Edin Šehić. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sa splitskim klubom se od bivših igrača još povezuje Ivan Runje, Antonio Milić, Marin Ljubičić, Dinko Trebotić, pa i Ivan Strinić. 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi