Neće sjediti mirno ovog ljeta

Ko kaže da će samo prodavati? Monaco dovodi dvojac Bayerna?

Čelnici Monaca očito neće sjediti mirno u ljetnom prelaznom roku, već će učiniti sve kako bi dodatno pojačali svoj tim.

Podsjetimo, oni su već ostali bez Bernarda Silve, koji je otišao u Manhcester City za 70 miliona eura, a u Monacu navodno već imaju plan kako da ga zamjene.

Novac od njegove prodaje namjeravaju uložiti u Bayernov dvojac - Douglas Costa i Renato Sanches. Ova dva fudbalera se već povezuju sa odlaskom iz minhenskog kluba jer u finišu sezone nisu dobijali mnogo prilike za igru, a čini se kako bi Monaco mogao da bude pravi klub za njih. 

Sanches je u Bayern stigao prošlog ljeta za veliki novac iz Benfice, ali u minhenskom klubu nije dobio pravu šansu za sada, dok je Costa navodno također nezadovoljan statusom u klubu i namjerava otići. Čini se kako bi oni bili idealni za Monaco, ali ostaje nam da vidimo da li će ostati samo na špekulacijama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.