Zvanično: Falcao produžio sa Monacom

Ostaje još tri godine

Zvanično: Falcao produžio sa Monacom

Kolumbijski napadač Radamel Falcao produžio je ugovor sa Monacom.

Kapiten Kneževa ima iza sebe sjajnu sezonu iako je to rijetko ko očekivao, pa se proteklih sedmica ponovo dovodio u vezu sa drugim evropskim klubovima. Ipak, tim špekulacijama danas je došao kraj jer je Falcao produžio ugovor. 

Njega će novi ugovor za Monaco vezati sve do ljeta 2020. godine.

"Veoma sam sretan jer nastavljam svoju avanturu u Monacu. Nakon ove sjajne sezone u kojoj sam pronšao svoju motivaciju, imam još samo jednu želju: da nastavim ovu sjajnu priču. Mislim da će ovaj projekat biti jednako zanimljiv i naredne sezonu uz veliku želju da budemo najbolji", rekao je Falcao.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Kolumbijac je ove sezone odigrao ukupno 43 meča u svim takmičenjima te je postigao 30 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi