Belgijanac iskreno

Hazard: Razmislio bih o ponudi Reala

Belgijski fudbaler Eden Hazard poručio je za inostrane medije da bi razmotrio ponudu Real Madrida, ukoliko ona i dođe.

Kraljevi su sinoć osvojili svoju 12. titulu prvaka Evrope i sigurno je da su najprimamljiviji klub sa bilo kojeg igrača, a Hazard je poručio da bi razmotrio njihovu ponudu.

"Naravno, razmislio bi o ponudi Reala, ukoliko bi ona došla. Ja želim osvajati trofeje. Bilo bi sjajno kada bih jednog dana osvojio Ligu prvaka. Ipak, i Chelseajev cilj je da osvoji Ligu prvaka. Iskreno, ne znam šta će se desiti. Jedino znam da još uvijek imam ugovor sa Chelseajem i to na još tri godine. Osim toga, imali smo sjajnu prošlu sezonu i želimo nastaviti sa sjajnim igrama. Osjećam se veoma lijepo u Chelseaju, ali nikada ne znate šta će se desiti", rekao je Hazard. 

Podsjetimo, Belgijanac je prošle sezone odigrao 36 mečeva u Premiershipu te je postigao 16 golova i dodao pet asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.