Nakon osvojene 12. titule

Kraljevski doček za Real u Madridu

Fudbaleri Real Madrida osvojili su sinoć u Cardiffu 12. titulu šampiona Evrope.

Ekipa koju sa klupe predvodi francuski stručnjak Zinedine Zidane pobijedila je Juventus sa visokih 4:1, a navijači su im priredili sjajan doček danas u Madridu.

Iako slavlje još uvijek traje, mi vam donosimo video koji pokazuje trenutak kada fudbaleri Reala stižu na stadion Santiago Bernabeu ispred kojeg ih je čekalo nekoliko hiljada navijača.

Treba reći i to da su ih navijači ispratili cijelim putem do stadiona, a pretpostavlja se da je u gradu bilo više desetina hiljada navijača Reala. Podsjetimo, Real je sinoć postao prva ekipa u historiji koja je odbranila titulu prvaka u Ligi prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.