Nevjerovatan propust

Nike se kao nikada osramotio fotografijom Cristiana Ronalda

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je bio jedan od glavnih junaka pobjede Real Madrida u finalu Lige prvaka protiv Juventusa.

Kraljevski klub je osvojio svoju 12. titulu prvaka Evrope u sjajnom finalu koje se igralo u Cardiffu. Ronaldo je ponovo bio jedan od junaka i dokazao je da je trenutno najbolji fudbaler svijeta.

Poznato je da Portugalac ima doživotni ugovor s Nikeom, a ova kompanija sportske opreme je spremila novu reklamu s Ronaldom. Igrač Reala objavio je sliku na svom Instagram profilu koja je izazvala dosta bure.

"Ovaj dečko je znao" je naziv nove reklame Nikea, a fotografija je iz dječačkih dana portugalskog igrača. Naravno, u javnost je odmah procurila orginalna fotografija, a da stvar bude ironična na majici koju je Ronaldo nosio stoji veliki znak Nikeovog glavnog konkurenta Adidasa. Veliki propust američke kompanije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.