Ronaldo otkrio zašto se ošišao na kratko

Nije bez razloga

Ronaldo otkrio zašto se ošišao na kratko

Cristiano Ronaldo bio je apsolutni junak Realove završnice u Ligi prvaka, koja je ponovo okončana slavljem kraljevskog kluba, trećim u posljednje četiri godine.

U finalu protiv Juventusa (4:1), sjajni Portugalac je postigao dva pogotka kojim je došao do brojke od 12 golova u ovoj sezoni Lige prvaka i pretekao Messija, te postao prvi strijelac ovog takmičenja.

Ronaldo je dan nakon pobjede u finalu iznenadio fanove i cjelokupnu javnost drastičnom promjenom imidža. Najbolji igrač Reala se ošišao na kratko, a nije se dugo čekalo na obrazloženje.

"Ošišao sam se jer sam tako obećao. Rekao sam, ako osvojimo Ligu prvaka i ako ja zabijem barem jedan gol, slijedi šišanje. Tako je i bilo, a obećanje je obećanje", objasnio je Ronaldo razlog promjene imidža.

Ronaldova najnovija fotografija uz opis "Sviđa li vam se?" je na Instagramu 'pobrala' 4,5 miliona lajkova, uz čak 264 hiljade komentara. Nevjerovatno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi