Velšanin nema namjeru napustiti Madrid

Bale odlučan osvajati još trofeja sa Realom

D. Rakanović

Velški reprezentativac Gareth Bale je izjavio da nema namjeru napustiti Real Madrid ovog ljeta, i pored interesa klubova iz Premier lige za njegove usluge. 

Bale je tako zatvorio mogućnost eventualnog povratka u Englesku nakon što je priznao da je odlučan osvajati još trofeja sa Realom. 

Velšanin je u subotu treći put osvojio Ligu prvaka sa Realom u posljednje četiri godine.  

"Osvajamo trofeje i sretan sam. Potpisao sam dugogodišnji ugovor sa Realom. Moja porodica je sretna i ja sam sretan i nastavićemo da radimo sve što smo do sada radili", rekao je Bale.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Velšaninu ugovor sa Realom ističe na ljeto 2022. godine, a u kraljevski klub je stigao iz Tottenhama u ljeto 2013. godine.

"Razlog zbog kog sam došao u Real su trofeji. Uživamo osvajajući ih i nastavićemo tako. Tri Lige prvaka u posljednje četiri godine, nije loše. Mislim da možemo bolje, još imamo mlad i sjajan tim", rekao je Bale.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.