Legendarni fudbaler Širokog Brijega

Wagner donio odluku: Još je rano za penziju!

Legendarni fudbaler Širokog Brijega Santos Lago Wagner godinama važi za jednog od najboljih fudbalera Premijer lige BiH.

Najbolji strijelac bh. lige u historiji je već odavno u poznim igračkim godinama, ali još uvijek ne namjerava završiti karijeru.

Iako se nakon završetka sezone mnogo špekulisalo o tome da Brazilac više neće nastupati za Široki Brijeg, danas je stigao demant.

Wagner je donio odluku da još uvijek ne okonča karijeru, te će u dogovoru sa čelnicima kluba sa Pecare još jednu godinu nastupati za Široki Brijeg i kao kapiten predvoditi ovu ekipu u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S druge strane, jasno je da dres Širokog Brijega u narednoj sezoni neće nositi Slavko Brekalo (27) i Matej Sivrić (28) s kojim su danas sporazumno raskinuti ugovori.

Wagner je za Široki Brijeg debitovao sada već davne 2006. godine, a prethodno je tri godine nastupao za Posušje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.