Brazilac u dresu Širokog Brijega

Hit snimak: Ovako izgleda kada Wagner zapleše

Samir Mlaćo
Teme:

Iako u poznim igračkim godinama, Brazilac Wagner Santos Lago (39) još uvijek važi za jednog od najboljih igrača BH Telecom Premijer lige BiH.

Nogometne sposobnosti ovog člana Širokog Brijega svima su veoma dobro poznate, a osim na nogometnim terenima, Wagner je pokazao da se sjajno snalazi i na plesnom podiju.

Naime, na facebook stranici grupe "Stari zvonik" osvanuo je video u kojem Wagner sa suprugom Lilian pleše brazilski ples lambada u svatovima svojih prijatelja.

"Institucija na nogometnom terenu kao i na plesnome podiju. Ovako to rade naš kapetan Wagner Santos Lago & njegova supruga Lilian", stoji u statusu na facebook stranici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti