Počinju pripreme za Evropu

Sablić u srijedu proziva igrače Širokog Brijega

Ekipa Širokog Brijega u srijedu će na Pecari započeti pripreme za evropski nastup. 

Osvajanjem najmasovnijeg bh. takmičenja Široki Brijeg je izborio nastup u kvalifikacijama za Evropsku ligu, a pripreme za nadolazeće izazove zvanično će započeti u srijedu. 

Iz Širokog Brijega su saopštili kako će trener Goran Sablić zajedno sa pomoćnicima Hrgovićem i Ćorićem u srijedu izvršiti prozivku igrača u 17:00 sati na stadionu Pecara. Prva dva dana rezervirana su za liječničke preglede i testiranja, a bazični dio priprema prva momčad će obaviti u Sloveniji, gdje će boraviti od 12. do 22. juna. 

Na prozivci Širokog Brijega se neće pojaviti Boris Pandža, Luka Juričić, Matej Sivrić, te Slavko Brekalo koji su napustili Pecaru. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.