Wagner donio odluku: Još je rano za penziju!

Legendarni fudbaler Širokog Brijega

Wagner donio odluku: Još je rano za penziju!

Legendarni fudbaler Širokog Brijega Santos Lago Wagner godinama važi za jednog od najboljih fudbalera Premijer lige BiH.

Najbolji strijelac bh. lige u historiji je već odavno u poznim igračkim godinama, ali još uvijek ne namjerava završiti karijeru.

Iako se nakon završetka sezone mnogo špekulisalo o tome da Brazilac više neće nastupati za Široki Brijeg, danas je stigao demant.

Wagner je donio odluku da još uvijek ne okonča karijeru, te će u dogovoru sa čelnicima kluba sa Pecare još jednu godinu nastupati za Široki Brijeg i kao kapiten predvoditi ovu ekipu u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S druge strane, jasno je da dres Širokog Brijega u narednoj sezoni neće nositi Slavko Brekalo (27) i Matej Sivrić (28) s kojim su danas sporazumno raskinuti ugovori.

Wagner je za Široki Brijeg debitovao sada već davne 2006. godine, a prethodno je tri godine nastupao za Posušje.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi