Oglasio se nakon napada

Mamić: Izgubio sam svijest, ni sada mi nije dobro

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić jučer je napadnut u Bolu na Braču.

Do incidenta je došlo kada je Mamiću s leđa prišla nepoznata osoba i nakon kraćeg verbalnog okršaja ga udarila šakom u glavu, a od siline udarca je odletio u more. 

Mamić je u razgovoru za Sportske novosti ispričao šta se zapravo dogodilo.

"Sve je bilo normalno, a onda mi je u jednom trenutku doletio neki čovjek s leđa i udario me šakom u glavu. Nisam tražio liječničku pomoć, iako se nisam osjećao dobro, a ne osjećam se dobro ni sada. Vjerujem da će sve biti u redu. Boli me glava, a jednom trenutku sam izgubio i svijet. Na sreću, ljudi su me spasili i izvukli iz mora", kazao je Mamić koji je na Braču slavio rođendan brata Stojka. 

Mamiću ovo nije prva neugodnost koju je doživio u Dalmaciji. Navijači Hajduka jednom prilikom su mu u Trogiru jahtu zalili bojom... 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.