Igrač Rijeke poručio Soudaniju: "Ko ti j**e mater"

Sramotan ispad na Instagramu

Igrač Rijeke poručio Soudaniju: "Ko ti j**e mater"

Rijeka je sinoć u finalu Kupa u Varaždinu savladala Dinamo rezultatom 3:1 i tako osvojila duplu krunu u ovoj sezoni.

Nakon utakmice su fotografije uplakanog napadača Dinama El Arabija Soudanija preplavile hrvatske portale i društvene mreže, koje su iz nekog razloga izazvale veliki broj negativnih i uvredljivih komentara.

Najveći skandal prouzrokovao je komentar Dominika Mulca, 18-godišnjeg fudbalera Rijeke koji je pred početak sezone prošao pripreme za prvim timom novog hrvatskog prvaka.

Ovaj perspektivni fudbaler je imao svoj šou na Instagramu, gdje je na jednu fotografiju Soudanija u suzama ostavio vrlo uvredljiv komentar: "Ko ti j**e mater".

To nije bilo sve. Mulac je imao poruku i za svoj dojučerašnjeg saigrača Marka Leškovića, čiju je fotografiju objavio uz opis: "A ti si dečko posebna vrsta debila".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zbog čega je ovaj 18-godišnjak bio toliko vulgaran, teško je reći, ali ga vjerovatno očekuju sankcije.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi