Gotal na meti Želje

Bivši igrač Hajduka stiže na Grbavicu?

Edmir Škorić

Hrvatski nogometaš Sandro Gotal (25) mogao bi da pojača redove Željezničara.

Uprava Željezničara traga za pravim pojačanjima i na Grbavici su već ozvaničili dolazak napadača Dženana Zajmovića, a očekuje se da u narednom periodu još nekoliko igrača stigne u Dolinu ćupova.

Među onima koji bi mogli da obuku plavi dres je i Sandro Gotal, 25-godišnji krilni napadač koji iza sebe ima bogatu karijeru, a posljednji put nastupao je u Izraelu za ekipu Ashdod.

Prethodno je Gotal nastupao za poljski Piast, bio je član i švicarskog St. Gallena, turske Malatyespor, nastupao je i za Hajduk, Horn, Klagenfurt i mnoge druge timove u Austriji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radi se o igraču koji ima kvalitet i tu nema dileme, a da li će u narednom periodu zaigrati na Grbavici, biće uskoro poznato, ali saznajemo da u Željezničaru imaju namjeru da ga dovedu u svoje redove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.