Zec dolazi u Želju, Jašarević pred vratima Grbavice

Nova pojačanja

Zec dolazi u Želju, Jašarević pred vratima Grbavice

Edmir Škorić

Asim Zec, napadač Slobode, početkom sedmice bi trebao da potpiše za Željezničar.

Iako su iz Slobode danas objavili da Zec ima ugovor s klubom, on je već dogovorio sve sa Željezničarom i samo je pitanje vremena kada će postati član Plavih.

Zec je u prošloj sezoni bio među najboljim igračima Slobode, a upravo protiv Željezničara je u nekoliko navrata postizao golove. U Premijer ligi je dao devet golova, a tri u duelima sa Željezničarom.

Nekadašnji igrač Travnika sklopio je dogovor sa Željom i u prvim danima naredne sedmice trebao bi zvanično postati član tima iz Doline ćupova. 

Prethodno je Željezničar angažovao i Dženana Zajmovića iz Travnika, a očekuje se da bude još novih imena u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navodno je i Irfan Jašarević na pragu Željezničara, bez obzira što je prva runda pregovora sa Krupom bila neuspješna. Sve je izvjesnije da će se dvije strane dogovoriti, a uskoro ćemo znati hoće li ovaj talentovani lijevi bek doći na posudbu ili će njegov ugovor biti otkupljen. Upravo lijevi bek treba Želji, a Jašarević ima 21 godinu i izuzetno je talentovan. U Krupi je ove sezone sa 27 nastupa bio najstandardniji.

Na kraju dodajmo i da su Plavi bili zainteresovani za dovođenje još nekoliko igrača Krupe, ali čini se da od toga na kraju neće biti ništa, te da će sve ostati na Jašareviću.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi