Zanimljivi im bh. igrači

Dvojica bh. nogometaša na meti Trabzonspora

Edmir Škorić

Trabzonspor će pokušati da ovog ljeta dovede nekoliko novih igrača.

Bh. nogometaši posebno su interesantni turskim klubovima, a prema pisanju lokalnih medija, Trabzonspor je spreman da angažuje dvojicu igrača koji nastupaju u našem nacionalnom timu.

Trabzonspor je ambiciozan turski klub, završio je sezonu na šestom mjestu, a klub ima poprilično dobar budžet obzirom da cilja na pojačanja iz Španije i Italije.

Naime, kako je objavio Fotospor, u Trabzonsporu žele Kenana Kodru i Radeta Krunića. Kodro je ispao sa Osasunom iz La Lige i za njega se također zanima nekoliko engleskih drugoligaša, dok je Krunić također ispao iz Serije A, pa obojici treba promjena.

Direktor i trener Trabzonspora Ivelin Popov i Ersun Yanal žele uživo da pogledaju obojicu igrača, a pored Bosanaca razmišlja o dovođenju još pojačanja.

Kodru i Krunića će iz Trabzonspora sutra uživo doći da gledaju na meču protiv Grčke, mada je pitanje hoće li ijedan dobiti šansu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.