Nova ponuda

Mourinho ne odustaje od Perišića

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho ne odustaje od Interove zvijezde Ivana Perišića.

Manchester United želi Perišića i Mourinho je odlučan da u momčadi ima hrvatskog reprezentativca, pa je ponuda za krilnog napadača Intera povećana.

Naime, United sada nudi 55 miliona eura, dok je ranije nudio 40 miliona i Inter bi trebao da popusti pred naletima Crvenih vragova.

Inter, osim toga, mora do 30. juna da zaradi 26 miliona funti kako bi uspunio uslvoe financijskog fair-playa i upravo je to sada jedan od glavnih razloga što bi crveno-plavi trebali da prodaju Perišića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I sam igrač želi da obuče dres slavnog engleskog kluba, gdje će znatno više zarađivati nego što je to slučaj u Interu. Sada još preostaje da Inter kaže 'da' i da United predstavi novo pojačanje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.