Ako Kocaman preuzme Fenerbahče

Bajić odlazi stopama dojučerašnjeg trenera?

Bh. reprezentativac Riad Bajić sljedeće sezone vjerovatno neće biti član Konyaspora, u koji je stigao 2015. godine iz Željezničara.

Nakon sezone iz snova i 17 postignutih pogodaka u turskoj Superligi, Bajić je na sebe skrenuo pažnju brojnih klubova. Mjesecima se sjajni napadač povezuje sa odlaskom u Fenerbahče, koji je za sada najveći favorit za njegovo dovođenje.

Tome u prilog ide informacija da će njegov dojučerašnji trener Aykut Kocaman u narednih nekoliko dana vjerovatno biti zvanično predstavljen u Fenerbahčeu, a upravo je naš napadač jedan od igrača koji se nalaze na njegovoj listi želja.

Pored Bajića, na Kocamanovoj listi su još dva fudbalera Konyaspora Omer Ali Sahiner i Nejc Skubic, ali i brojna poznata imena poput Davida Ospine, Carlosa Kamenog, Nabila Dirara, Gaela Clichyja, Mathieua Valbuene, Hatema Ben Arfe...

Osim Fenerbahčea, do sada su interes za Riada Bajića pokazali Galatasaray, Olympiakos, PAOK, Hoffenheim, Koln i Sunderland. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.