Zakazana prozivka

Zrinjski danas kreće, dolazi i Ćosić?

Aktualni prvak BiH Zrinjski danas će započeti pripreme uoči starta evropske i sezone Premijer lige, a klub je najavio da će se na raspolaganju Blažu Sliškoviću danas staviti svi igrači osim Kenana Pirića.

Prvi golman je zbog tek završenih reprezentativnih obaveza dobio produženi odmor. S druge strane, jučerašnje ljekarske preglede obavili su svi igrači koji su zaključili proteklu sezonu osim trojca koji je napustio klub (Graovac, Tomić, Peko), uključujući i one kojima su istekli ugovori, a čiji će statusi tek biti definisani.

Nakon današnje prozivke koja je zakazana za 17 sati, Plemići će prvi trening u pripremama za novu sezonu odraditi s početkom u 18 sati. Što se tiče igračke križaljke, osim Ivana Trifkovića iz Slavije, blizu dolaska je i mladi bočni fudbaler Đorđe Ćosić koji nastupa za Drinu. 

Ćosić je u protekloj sezoni odigrao 30 utakmica te postigao jedan pogodak, a po vokaciji je lijevi bek, dok je Trifković jedno vrijeme bio član i Sarajeva.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.