Bivši omladinac Sarajeva potpisuje za Zrinjski

Mladi golman odlazi u redove šampiona BiH

Bivši omladinac Sarajeva potpisuje za Zrinjski

D. Rakanović

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine Zrinjski dovodi u svoje redove mladog golmana Ivana Trifkovića, saznaje SportSport.ba.

Trifković je prošle sezone branio za Slaviju u Prvoj ligi Republike Srpske. 

Kako saznaje SportSport.ba, mladi golman je sa Zrinjski dogovorio trogodišnju saradnju, a put Mostara će krenuti u subotu kada se očekuje i da zvanično potpiše ugovor sa šampionom Bosne i Hercegovine. 

Ovaj 19-godišnji golman je karijeru počeo u mlađim kategorijama Slavije iz Istočnog Sarajeva, ali je u juniorskoj selekciji prešao u  Akademiju FK Sarajeva gdje je zahvaljujući dobrim nastupima došao do mjesta u seniorskoj ekipi. On se vratio u Slaviju na kraju prošlogodišnjeg ljetnog prelaznog roka nakon što mu je istekao ugovor sa Sarajevom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi