Foto: EPA

Bit će novih imena na prozivci

Adnan Zahirović na pragu Mladosti

Mladost će, po svemu sudeći, dobiti ozbiljno pojačanje za narednu sezonu u BH Telecom Premijer ligi BiH. U tim iz Doboja kod Kaknja će stići nekadašnji reprezentativac Adnan Zahirović kojem je zadnja destinacija bio Split, a od toga je prošlo skoro pola godine. 

U proteklom periodu Zahirović je imao kontakte sa norveškim Lillestromom i grčkim Levadiakosom, međutim ni sa jednim od ovih klubova nije pronašao zajednički jezik, pa se, pomalo nenadano, odlučio ponovo vratiti u bh. fudbal.

Ne dođe li do obrata, Zahirović bi se trebao pojaviti na prozivci Mladosti koja je zakazana za sutra u 16 sati, a od novih imena treneru Edisu Mulaliću bi se trebali odazvati i Denis Pozder, Abdel Metalsi, kao i Abid Mujagić koji je posljednji angažman imao u Interu iz Zaprešića. 

U odnosu na prošlu sezonu, boje Mladosti više neće braniti Goran Brkić, Adnan Hrelja, Mićo Kuzmanović i Marin Galić, a neizvjesna je također i sudbina Sinana Ramovića za kojeg se interesuje sarajevski Željezničar. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je u nedavno završenoj sezoni Premijer lige nastupala u Ligi za opstanak, gdje je zauzela drugo mjesto.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.