Isaković: Ponuda ima, Mladost ima prednost u razgovorima

Defanzivac Mladosti DK za SportSport.ba

Isaković: Ponuda ima, Mladost ima prednost u razgovorima

S. Mlaćo

Iskusni Aladin Isaković (31) na kraju ove sezone je postao slobodan igrač.

Isaković je u proteklom periodu nastupao za Mladost Doboj Kakanj, te bio jedan od najstandarnijih igrača Dobojlija.

Odmah na kraju sezone dobio je nekoliko ponuda, ali ističe da u pregovorima prednost ipak ima Mladost.

"Imam jednu ponudu iz Premijer lige, te Prve lige Slovenije. Ipak, Mladost i gospodin Mušija imaju prednost u razgovorima", ističe Isaković za SportSport.ba.

Mladost je jučer dobila i novog šefa stručnog štaba. Radi se o Edisu Mulaliću, koji je u našoj zemlji vodio sarajevski Željezničar.

"Mulalića više poznajem kao igrača. Bio je veoma temperamentan, a sjećam ga se iz dana kada sam ja igrao za Žepče, a on za Željezničar", otkriva iskusni defanzivac.

Zadovoljan je sezonom koja je nedavno završena.

"Uvijek može bolje. Ostaje žal što nismo igrali Ligu za prvaka, ali kada se sve sabere mislim da možemo biti zadovoljni. Ja sam odigrao skoro sve utakmice i hvala Bogu nije bilo povreda, a utakmice koje su propustio, to je bilo zbog žutih kartona", jasan je naš sagovornik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veliki broj igrača koji su protekloj sezoni nosili dres Mladosti sada su postali slobodni igrači, te će Dobojlije gotovo sigurno morati krenuti u potragu za pojačanjima.

"Pojačanja će sigurno trebati. Otišla su tri igrača koja su bila standardna i mislim da je samo pet igrača ostalo pod ugovor", dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba Aladin Isaković, koji je u našoj zemlji nosio i dres Čelika, Travnika, Viteza i Žepča.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti