Mulalić obavio prozivku

Održana prozivka Mladosti: Pojavili se Zahirović, Bukvić...

U prostorijama FK Mladost DK održana je prozivka igrača koji će braniti boje kluba u narednoj premijerligaškoj sezoni. 

Mladost će u novu sezonu ući sa novim šefom stručnog štaba Edisom Mulalićem, a da će biti promjena u igračkom kadru u odnosu na protekli period moglo se vidjeti i po imenima koja su se pojavila na prozivci.

Kao što smo i najavili, na prozivci se pojavio i bivši reprezentativac Adnan Zahirović, a osim njega Mladost će pojačati još Abdel Metalsi, Denis Pozder, Semir Bukvić, Abid Mujagić, te povratnici Belmin Kobilica i Vedin Kulović. 

Do početka jula Mladost će se za narednu sezonu pripremati u Kaknju i Busovači, nakon čega se odlazi u Bijeljinu, a planirano je i odigravanje turnira u Vitezu, što će biti generalna proba pred početak sezone. 

Dodajmo i to da će u stručnom štabu Mladosti uz Edisa Mulalića biti Bakir Šerbo, inače bivši šef omladinskog pogona Željezničara. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.