Adnan Zahirović na pragu Mladosti
Foto: EPA

Bit će novih imena na prozivci

Adnan Zahirović na pragu Mladosti

Mladost će, po svemu sudeći, dobiti ozbiljno pojačanje za narednu sezonu u BH Telecom Premijer ligi BiH. U tim iz Doboja kod Kaknja će stići nekadašnji reprezentativac Adnan Zahirović kojem je zadnja destinacija bio Split, a od toga je prošlo skoro pola godine. 

U proteklom periodu Zahirović je imao kontakte sa norveškim Lillestromom i grčkim Levadiakosom, međutim ni sa jednim od ovih klubova nije pronašao zajednički jezik, pa se, pomalo nenadano, odlučio ponovo vratiti u bh. fudbal.

Ne dođe li do obrata, Zahirović bi se trebao pojaviti na prozivci Mladosti koja je zakazana za sutra u 16 sati, a od novih imena treneru Edisu Mulaliću bi se trebali odazvati i Denis Pozder, Abdel Metalsi, kao i Abid Mujagić koji je posljednji angažman imao u Interu iz Zaprešića. 

U odnosu na prošlu sezonu, boje Mladosti više neće braniti Goran Brkić, Adnan Hrelja, Mićo Kuzmanović i Marin Galić, a neizvjesna je također i sudbina Sinana Ramovića za kojeg se interesuje sarajevski Željezničar. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je u nedavno završenoj sezoni Premijer lige nastupala u Ligi za opstanak, gdje je zauzela drugo mjesto.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi